Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΗΤΑΝ ΝΗΣΙ, συλλογή διηγημάτων

   Ο μόνος τρόπος για να χτίσεις προσωπικό λογοτεχνικό ύφος είναι να συνειδητοποιήσεις τη θέση σου απέναντι ή μέσα σε μια κοινότητα. Το Φθινόπωρο του 2016 δημιουργήσαμε το Εργαστήρι Λογοτεχνίας στο Μπίνειο. Τους μήνες που ακολούθησαν, ξεκινήσαμε να ασκούμαστε στη παραγωγή λογοτεχνικών κειμένων μέσα από τεχνικές δημιουργικής γραφής και εμπιστευτήκαμε τα λογοτεχνικά μας κείμενα στην κρίση της ομάδας. Σήμερα, συναντιόμαστε στο Μπίνειο κάθε δεύτερηΤετάρτη και σε συνεργασία με την Λέσχη Ανάγνωσης και Βιβλίου, έχουμε δημιουργήσει μια ενεργή κοινότητα η οποία μέσα από την ανάγνωση και τη γραφή, εξασκείται στην συγγραφή και συνδιαλλέγεται ενεργά μετην λογοτεχνική παραγωγή.
  Το Εργαστήριο Λογοτεχνίας στο Μπίνειο είναι ανοιχτό και χωρίς καταβολή αντιτίμου για όποια/ον επιθυμεί να συμμετέχει στις συναντήσεις μας.
   Η συλλογή διηγημάτων «Το Κάστρο Ήταν Νησί» είναι το πρώτο συλλογικό μας εγχείρημα και αποτυπώνει την απόφασή μας να γράψουμε έχοντας ως σημείο αναφοράςτο κάστρο της Μυτιλήνης.    Διανέμεται με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά. Τα σχέδια που συνοδεύουν την έκδοση δημιούργησε ο Αλέξανδρος Κ.
 Μυτιλήνη, Μάρτιος 2018

Το Κάστρο ήταν Νησί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου